A tető javítást a legmagasabb színvonalon végezzük. Nekünk nem okoz problémát a cseréptető, pala- és zsindelytető javítása, keressen minket!

A tetők javítása kulcsfontosságú tényezője a gazdaságosan fenntartható, élhető otthon megteremtésének. Ez esetben nem beszélhetünk egyforma esetekről, mert megkülönböztetünk cserép, pala és zsindely tetőszerkezeteket is. A közös mindegyikben az, hogy javításuknál elengedhetetlen a szakszerű munka, és a minőségi alapanyagok felhasználása, mert csak így tudnak ellenállóvá válni.

Mikor van szükség a pala-és zsindelytető javítására?

A palatetők esetében nagyon könnyen meg lehet állapítani azt, ha javításra van szükség. Az anyag elkezd töredezni, ami azért veszélyes, mert a résen keresztül szivárog be a víz. A nedvesség hatására a szerkezet korhadásnak indul, és más elemek is tönkre fognak menni. A hőmérséklet ingadozás további nehézségeket eredményezhet még, ezután pedig már biztosra vehető a beázás.

baj ott kezdődik a palatetőknél, ha az ingatlanban élők nem észlelik hamar a beázás kockázatát. Célszerű gyakran ellenőriztetni a szerkezet állapotát, így időben meg lehet akadályozni a súlyosabb károkat.

Zsindelyes tetőknél főleg a 45 fokos hajlásszög alatti érték miatt történhet baj. Könnyen keletkezhet repedés, amely szintén felelős a beázásért.

Bármilyen problémát könnyen megoldunk

Vállaljuk a különböző tetőszerkezetek, így a pala, zsindely és cseréptető javításáért is kereshetnek bennünket az ügyfelek. Az évek során több tapasztalatot is gyűjtöttünk a különböző anyagokról, tudjuk, hogy adott esetben milyen alternatívákra van szükség.

Munkánkat körültekintően, a legmagasabb szakmai elvárások figyelembevételével végezzük el. A javítás után nem kell aggódnia a heves esőzések miatt, hiszen a szerkezetek nem lehetnek kitéve a csapadék kockázatainak.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.