Lapostető szigetelés: Tartós megoldás a beázás ellen

Telefonszámunk: 06 30 225 6743

Keressen elérhetőségeinken!

 

Telefonszámunk: 06 30 225 6743

Tetőfedés és tetőjavítás mellett vállalunk bitumenes lapostető szigetelést, javítást, felújítást, társasházak és családi házak lapostető szigetelését, felújítását, javítását megrendelésre . Kisebb tetőket is javítunk, műhelytető vagy akár garázstetőket is. Ha minket hív ígérjük, hogy rövid időn belül kimegyünk, megbeszéljük mit és milyen szigetelést szeretne javítást vagy felújítást amiről részletes ajánlatot adunk. A kiszállás és az ajánlat készítés nálunk ingyenes. Jó és nagyon jó minőségű anyagokkal dolgozunk.

Már több mint 30 év szakmai tapasztalat van mögöttünk és komoly szakmai ismeretekkel rendelkezünk, tetőfedő és szigetelő szakiskolát végeztünk.
Jó anyaggal és jó munkával dolgozunk, így bátran adunk garanciát az elvégzett munkáinkra.

A cég neve is az “Alapos Tetőfedő” telefonszámunk sosem változik, minket mindig megtalál: 06 30 225 6743

Mit kell tudni a lapostető szigeteléséről?

A lapostetők többféle módon kivitelezhetőek hagyományosan bitumenes nehéz lemez szigeteléssel és fordított rétegrendű tetőtől a zöld tetőig.

A többségük bitumenes lemezzel és PVC-vel készülnek és vízhatlannak kell lenni a szigetelésnek.

Vállalunk:

  • társasházak lapostető vízszigetelését,
  • családi házak lapostető szigetelését,
  • garázsok szigetelését,

Hívjon minket bizalommal józan életű megbízható szigetelő szakemberek vagyunk, kisebb munkákat is vállalunk lapostető szigetelést, felújítást, javítást, jó szakértelemmel, normál árakkal és ingyenes kiszállással.

Lapostető szigetelés családi házakon

Egy ingatlanban fontos szerepe van a szigetelésnek, de egy családi ház esetében, ami egyik irányból sincsen más épületekkel körbevéve, még nagyobb a jelentősége. A tulajdonosoknak mindenképpen érdemes gondoskodniuk nem csak a homlokzat szigeteléséről, hanem a lapostető szigetelésről is.

A fizika törvénye szerint a meleg levegő felfelé száll, ezért a lapostető szigetelés kulcsfontosságú a kellemes belső hőmérséklet megőrzésében. Hiába fűtünk egész nap folyamatosan, ha a tetőn át pillanatok alatt kiszökik a meleg. Ez nem csak a komfortérzetet csökkenti, hanem anyagilag is súlyos veszteséget okoz, ráadásul környezetvédelmi szempontból is káros. A lapostető szigetelést érdemes minél előbb beiktatni, de mindenképpen még a nagyobb hideg megérkezése előtt, hogy már felkészülten várhassuk a fagyokat.

Ha kérdése van családi házak lapostető szigetelésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a 06 30 225 6743-as telefonszámon, ha szeretne időben gondoskodni az otthon melegéről!

Lapostető szigetelés: garázsát is bátran ránk bízhatja!

A lapostető állapota sok garázsnál jelent gondot. Egyes helyeken már a beázás nyomait is fel lehet fedezni az épületen belül, ami aggodalomra adhat okot, hiszen ez előbb vagy utóbb komoly szerkezeti problémákat is előidézhet. Ilyen körülmények között a különböző kerti szerszámok, drága berendezések és a gépjárművek tárolása sem túl biztonságos. Amennyiben Ön szeretné megakadályozni a nagyobb károkat, mihamarabb keressen fel bennünket a lapostető szigeteléshez!

A lapostető szigeteléssel kapcsolatban minőségi munkát végzünk. Kiváló alapanyagokkal dolgozunk, amik megakadályozzák, hogy a jövőben a beázás nagyobb szerkezeti károkat okozzon az épületben. Garázsát végre zavartalanul használhatja, és nem kell aggódnia értékei miatt sem, hiszen a munkálatok után százszázalékos biztonságban lesznek a helyiségen belül.

A lapostető szigetelést rugalmas, ügyfélközpontú, kedvező árú szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Ha felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná a munkálatokat, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

Lapostető szigetelés – bízza ránk ipari épület esetén is!

lapostető szigetelés

Lapostető szigetelését, javítását vállaljuk a legmodernebb technológiával, megfizethető áron, nagy tapasztalattal! Vegye igénybe szolgáltatásunkat Ön is!

Az ingatlanok állapotában kulcsfontosságú szerepet játszik a tető állapota, hiszen, ha a tetőszerkezet sérült, akkor könnyen beszivárog a víz és csak idő kérdése, hogy mikor kezd beázni az ingatlan. Ez még inkább igaz a lapostetőkre, amiken hamar összegyűlik akár nagyobb mennyiségű csapadék is, ezért már egy kisebb sérülés is súlyos problémákat okozhat. Ezért fontos, hogy gondoskodjunk az általában nagy alapterülettel és lapostetővel rendelkező ipari épületek lapostető szigeteléséről.

lapostető szigetelés feladata, hogy megakadályozza a nedvesség beszivárgását a födémszerkezetbe, ezáltal hozzájárul az ingatlan állagmegőrzéséhez. Természetesen elengedhetetlen, hogy ezt megbízható szakember végezze, aki korszerű technológiával dolgozik. Bizonyos esetekben nem szükséges a teljes lapostető szigetelés cseréje. Ha csak kisebb sérülések vannak rajta, akkor a lapostető javítás is tökéletes megoldást nyújt, ráadásul így akár nagyobb összeget is megspórolhatunk.

Az ipari épületek lapostető szigetelése a terjedelmes terület miatt még nagyobb terhelésnek van kitéve, ezért kiemelt figyelmet érdemel. Cégünk ezen a téren is nagy tapasztalattal rendelkezik, érdemes hozzánk fordulni, ha tartós, hosszú élettartamú szigetelést szeretne. Rövid határidő alatt, kedvező áron elvégezzük a szigetelést vagy a lapostető javítást. Érdemes kérni árajánlatunkat, és az alapján meghozni a végső döntést az ipari épület tetőszerkezetével kapcsolatban.

Ha úgy döntött, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat, ne habozzon, tájékozódjon honlapunkon a részletekről! Amennyiben további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni lapostető szigetelésre vagy javításra, forduljon bizalommal hozzánk a weboldalunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és szolgálnak bővebb információval akár még ma.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.