Alapos Tetőfedő

Telefonszámunk: 06 30 225 6743

Lapostető szigetelése, cseréptető, pala- és zsindelytető javítása, felújítása, beázások megszüntetése

Tetőfedés és tetőjavítás

Keressen elérhetőségeinken!

 

Telefonszámunk: 06 30 225 6743

Vállalunk egész tető felújítását: cserepezést, gyors javításokat, viharkárok helyreállítását, a tetőhöz tartozó lemezszerkezeteket is javítjuk vagy újat készítünk.

Hívjon minket, mert nálunk szakemberek vannak és ingyenes a kiszállás, felmérés és ingyenes az ajánlat készítés.
Józan életűek vagyunk, munkáinkra garanciát adunk, telefonszámunk sosem változik!

A cég neve is az “Alapos Tetőfedő”
“Minden ami tető!” 06 30 225 6743

Cseréptető felújítás Budapesten és környékén: válassza a profikat!

cseréptető felújítás

Cseréptető felújítás Budapesten és környékén, profi szakemberekkel. Ne vágjon neki tapasztalat, gyakorlat nélkül a munkának, keressen bennünket!

Egyes ingatlanoknál óriási szükség lenne már a cseréptető felújításra. Vannak olyan tulajdonosok, akik nem riadnak vissza attól, hogy egyedül lássanak hozzá a munkának, azonban ebben a formában rendkívül kockázatos foglalkozni a korszerűsítéssel. Kellő tapasztalat, gyakorlat nélkül az ember könnyebben ejt hibát, ráadásul a körülmények is nehezítik a minőségi kivitelezést. Ezt egy profi, rutinos szakember jól tudja kezelni, így nem is látszik meg a munkáján, hogy sok esetben mennyire veszélyes helyzetekben kellett dolgoznia. Amennyiben az Ön ingatlanjával kapcsolatban is szüksége lenne cseréptető felújításra, bízza inkább ránk a feladatot!

cseréptető felújítás terén is megfelelő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk, közreműködésünkkel semmilyen probléma nem merülhet fel. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen alapanyagokra, műveletekre van szükség a színvonalas végeredményhez. Munkánkat a legmagasabb szakmai követelmények szerint végezzük, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk és a szolgáltatással. A cseréptető felújításnál kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra, precizitásra. Az elkészült szerkezet hosszú éveken át ki fogja szolgálni, munkánkra bátran tekinthet befektetésként is. A megfelelő tetőszerkezettel számos kellemetlenséget elkerülhet, amelyek helyreállítása jelentős összegekbe kerülne.

Ha időtálló, színvonalas munkát szeretne látni, bízza ránk a cseréptető felújítást! Honlapunkon bővebb információkat is olvashat szolgáltatásainkról, ezen kívül pedig referenciáinkról is láthat fotókat. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű, profi munkáért. A kivitelezéssel igyekszünk minél rövidebb időn belül végezni, Budapesten és a környéken könnyen elérhetnek bennünket az ügyfelek. Ha kérdései lennének a szolgáltatásról, vagy igénybe venné, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Tetőfedésen gondolkozik még a csapadékos idő előtt?

tetőjavítás

tetőfedésben élen járunk, bízza ránk bátran a munkálatokat. Profi, szakszerű munkánk eredményét hosszú távon élvezheti otthonában!

Sokaknak fontos, hogy időben felkészítsék ingatlanjukat az őszi és téli időszakra. Még a jó időben ellenőrzik többek között a tetőszerkezet állapotát, hiszen sérült vagy elöregedett tetővel nagyon kockázatos nekivágni a csapadékos hónapoknak. Így könnyedén előfordulhat beázás, ami további költséges, hosszas helyreállítási munkálatokat eredményezne. Egyes esetekben kiderülhet, hogy probléma van a szerkezettel, ezért még a heves esőzések előtt szeretnék az ingatlantulajdonosok, ha megtörténne a tetőjavítás.  Ehhez mindenképp profi, gyakorlott szakembereket keresnek, akik minőségi munkájukkal hozzájárulnak a biztonságosabb, élhetőbb otthon kialakításához. Amennyiben Önnek is rutinos szakemberekre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a tetőfedésért!

tetőfedéssel kapcsolatban profi, szakszerű munkát végzünk. Velünk könnyedén felkészülhet a zord, csapadékos hónapokra, így nem érhetik kellemetlenségek az ősz és a tél folyamán. A tetőjavításkor kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra, minden egyes részletet kellően megvizsgálunk, így egyetlen terület sem maradhat ki a helyreállítás során. A tetőfedésnél a profi kivitelezéshez minőségi alapanyagokat használunk fel, amelyek szintén hozzájárulnak az időtálló, színvonalas végeredményhez. Az évek során kellő gyakorlatot szereztünk a tetőfedésben, rövid időn belül végzünk is a munkával, így Ön felkészülve várhatja a zord évszakokat, megfelelő állapotú tetőszerkezettel.

Bízza ránk bátran a munkálatokat, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk. Tájékozódjon honlapunkon szolgáltatásunk részleteiről! Itt korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Korrekt, megfizethető árakon végezzük a tetőfedést. Ha kérdezni szeretne, vagy igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

Tetőjavítás nélkül ne vágjon neki a télnek!

Mivel egyre hűvösebb az idő, és még csak most kezdődik majd az igazán hideg, ezért érdemes egy kicsit azzal foglalkoznunk, hogy otthonunkat felkészítsük a szezonra. Ellenőrizzük le a nyílászárókat, nézzük meg, hogy nem sérült-e a szigetelés, de ne feledkezzünk meg a tetőfedés ellenőrzéséről sem, és szükség esetén mielőbb iktassuk be a tetőjavítást!

A tetőjavítás nem csak hőszigetelési szempontból tölt be kulcsfontosságú szerepet, hanem a nedvesség elleni védekezésben is elengedhetetlen. Sajnos az esőnek, illetve hónak csak egy kis rés is elég ahhoz, hogy beszivárogjon a szerkezetbe, ahol komoly problémákat okoz. A legegyszerűbb mindig a megelőzés, és ez ebben az esetben sincs másképp. A tetőjavítást még az előtt érdemes beiktatni, hogy még súlyosabbá válna a probléma. Cégünk régóta foglalkozik tetőfedéssel, és kedvező áron vállaljuk az idők során keletkezett hibák kijavítását is.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a 06 30 225 6743 -as telefonszámon a részletekért!

Tetőfedésre lenne szüksége? Bízza profikra a munkálatokat!

Egyes ingatlanoknál komoly gondok merülnek fel a tetőszerkezeteknél. Már nem igazán képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ilyen állapotban pedig nem tudják megvédeni az épületet a beázástól. Nem érdemes túl sokáig várni a tetőjavítással, vagy felújítással, ugyanis ellenkező esetben óriási anyagi károkkal kell szembenézniük a háztulajdonosoknak. Amennyiben Ön is problémát észlel a szerkezettel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a tetőfedéshez vagy javításhoz!

A tetőfedés nagyon sokféle tevékenységet foglal magába, ami fontos szerepet tölt be abban, hogy az épületet és az ott élőket megvédje a csapadéktól. A helyreállítás terén kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk. 30 éve dolgozunk a tetőfedő szakmában, józan életűek és maximálisan megbízhatóak vagyunk, kisebb munkákat is vállalunk. Legyen szó lapos, zsindely, pala vagy cserép tetőről, mi bármilyen problémát profi módon megoldunk a különböző tetőszerkezeteknél.

Bízza ránk bátran a tetőfedést vagy javítást! Garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. A szolgáltatás igénybevételéért vagy bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.