Beázást tapasztalt az épületében, vagy ingatlant kivitelez, és ezt szeretné megelőzni? Nagy szükség van a lapostető szigetelésére, amit szakszerűen végzünk el.

Sokan döntenek lapostetős épület kivitelezése mellett. Nem csak a garázsok, a melléképületek, a létesítmények és az intézmények épülnek ilyen módon, hanem a lakóházak is. Ha kivitelezésre kerül sor, vagy felújítás előtt áll az ingatlan, semmiképp sem maradhat el a lapostető szigetelése.

A szélsőséges időjárás és más külső hatások hirtelen és gyorsan is okozhatnak károkat. Jobb, ha ezeket megelőzi, és időben gondoskodik a megfelelő szigetelésről. A hőszigetelés mellett kiemelt szerepe van a vízszigetelésnek is, hiszen a lapos kialakítású tetőszerkezeten sokkal könnyebben áll meg a víz és jut be a nem jól szigetelt épületbe.

Mi már számos problémával szembesültünk, és tudjuk, hogy mennyire fontos a precíz munkavégzés, a kiváló minőségű anyagok felhasználása. Mindezek szerint járunk el, és igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül eleget tenni a kérésének.

Korszerű eszközökkel, megbízható módszerekkel, magas minőségű anyagokkal dolgozunk, és mindent megteszünk a kifogástalan lapostető szigetelés érdekében. Bármilyen típusú épületről van szó, számíthat a segítségünkre.

A hideg, csapadékos hónapok fokozottabb veszélyt jelentenek minden épületre, ezért érdemes minél hamarabb megoldani a szigetelést. Ha a meglévő épület lapostető szigetelése hiányos, rendellenesség észlelhető, vagy esetleg teljes mértékben hiányzik, érdemes minél hamarabb igénybe venni a szolgáltatásunkat.

Az ingatlanban emberek tartózkodnak, és értékek is megtalálhatóak, ezért rendkívül fontos a biztonság. Megelőzheti a beázást, és más problémák kialakulását, ha gondot fordít a szigetelésre. Minden szempontból elégedett lehet, és rövid idő alatt számíthat a kiváló eredményre, ha bennünket bíz meg.

Kerülje el a gondokat, óvja az épületét és a beltéren található értékeket is hatékonyan! Keressen bennünket, hogy minél hamarabb sor kerüljön a lapostető szigetelésére!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.