A garázs szigetelése elengedhetetlen ahhoz, hogy a garázst maximálisan ki tudjuk használni. Bízza ránk a feladatot és gondoskodunk a garázstető javításáról!

A garázs sok esetben nem csupán az autó helyét biztosítja, hanem egyfajta tárolóhelyiségként is használatos. Ahhoz azonban, hogy teljes körűen ki tudjuk élvezni az előnyeit, fontos, hogy odafigyeljünk az állapotára, és amikor szükséges, akkor beiktassuk a garázs szigetelését.

Ahogy más épületekben, úgy a garázsban is kárt tehet az időjárás, de sajnos az idő vasfoga is nyomot hagy rajta. Ha a tető sérült, az előbb-utóbb beázással jár, ezért érdemes már az első jeleknél gondoskodni a tetőszerkezet javításáról. Ha a sérülés mértéke túl nagy, akkor megeshet, hogy csak a garázstető teljes újraszigetelése vagy cseréje nyújt megoldást.

A garázs szigetelése természetesen nem csak a beázás megelőzése, hanem a kellemes hőmérséklet megtartása miatt is fontos. A nagy hőingás az autónak sem tesz jót, de bizonyos dolgokat nem is lehet ilyen körülmények között tárolni. Például sokan szeretik a garázsban teleltetni a növényeket, de ha a szigetelés hibája miatt a hőmérséklet túlságosan lecsökken, akkor ez sem lehetséges.

A garázs szigetelése bármikor beiktatható, ráadásul viszonylag gyorsan kivitelezhető, hiszen általában nem hatalmas területű épületről van szó. Cégünk megfizethető árakkal és díjmentes kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ha csupán javításra van szükség, abban is tudunk segíteni, de a garázs komplett szigetelésében is számíthatnak ránk.

Mivel nincs két egyforma megrendelés, két egyforma eset, látatlanban nem lehet pontos árat mondani. Érdemes kérni árajánlatunkat, és az alapján dönteni a szolgáltatás igénybe vételéről.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és kérje részletes tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és minden felmerülő kérdésére válaszolnak. Ne halogassa tovább a garázs szigetelését, keressen minket mielőbb!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.