Lapostető javítás a komolyabb károk elkerülése érdekében. Ne várjon tovább a helyreállítással, keressen minket, és szakszerűen orvosoljuk a hibát!

Egyes lapostető szerkezetek időzített bombának számítanak: szinte már bármelyik percben keletkezhet rajtuk olyan rés, amelyen keresztül könnyedén beszivároghat a csapadék. Most a téli időszakban különösen megvan az esély a komolyabb károk kialakulására, így nem érdemes várni a lapostető javítással.

lapostető javítás terén kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk. Fő célunk, hogy szaktudásunkkal, minőségi megoldásainkkal megfelelő segítséget nyújtsunk az ingatlantulajdonosoknak, akik így megakadályozhatják a komolyabb és költségesebb szerkezeti károkat. Nem érdemes sokáig várni, hiszen az idő előrehaladtával csak rosszabb állapotok alakulnak ki, magától a tetőszerkezet problémája nem fog megoldódni.

Keressen minket a helyreállításért, bővebb információkért és a szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.