A lapostető szigeteléssel mindenképp foglalkozni kell. Ellenőriztesse az állapotokat, és, ha probléma van, biztosítjuk a lapostető javítást is!

A lapostetős házakról bővebben

A cserepes, sátortetős ingatlanok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, annak ellenére is, hogy gyakran elég költséges volt a kivitelezésük. Sokan el sem tudták képzelni, hogy másképp nézzen ki az otthonuk, azonban az 1970-es évektől kezdve itthon újra lett gondolva a trend, elsősorban anyagi okokból.

A szakemberek felismerték azt, hogy költséghatékonyabb alternatívára van szükség a házépítésekhez. Így elkerülhető lett az, hogy úgy készüljenek sátortetős, cserepes ingatlanok, hogy azokból ki legyenek spórolva az alapanyagok anyagi okokból.

lapostetős házak főleg azért kerültek annyira előtérbe, mert nagyon takarékos volt a kivitelezésük. A költséghatékonyság mellett természetesen a rövid kivitelezési idő is ezen ingatlanok mellett szólt. Míg egy tetőszerkezeten hosszabb ideig dolgoznak a szakemberek, addig a lapostető elég hamar kialakítható.

lapostető szigetelés, lapostető javítás

Egyeseknek az anyagiak mellett természetesen az esztétikai tényezők is számítottak. A lapostetős kialakítás sokak tetszésén megfelelt, különösen azokénak, akik alapvetően kedvelik a letisztultabb, modernebb irányzatokat.

technológia fejlődése, világ átalakulása miatt napjainkban a lapostetős házak inkább több bosszúságot okoznak már. A korábbi szigetelések egyre inkább több problémát eredményeznek, így mindenképp muszáj foglalkozni a lapostető javításával.

A lapostető szigetelés az évek során veszíthetett hatékonyságából

Vitathatatlan, hogy a lapostetők még inkább ki vannak téve az időjárás szélsőségeinek, hiszen a sátortetővel ellentétben, itt megmaradhat a lezúdult csapadék, ami komoly károkat okozhat. Főleg akkor van baj, ha fagyás is történik közvetlenül a csapadék után. A régi szigetelésekben komoly kárt tehet az időjárás.

A baj az, hogy a régen alkalmazott lapostető szigetelés technikáknál számos hiányosságot lehet utólag felfedezni, ilyen például a tartósság is. Ezek vezetnek oda, hogy egy idő után elkerülhetetlen a lapostető javítása.

Azért is kell erre időt, energiát fordítani, mert, ha nem történik meg a helyreállítás, akkor sokkal súlyosabb szerkezeti károk is felmerülhetnek. Ez esetben a tetőszerkezet mellett még az ingatlan más részeire is költeni kell, ami értelemszerűen sokkal drágább és hosszadalmasabb munkálatokat követel meg.

lapostető szigetelés, lapostető javítás

Ellenőriztesse szakemberekkel a lapostető szigetelést!

Ahhoz, hogy pontos képet kapjanak az ingatlantulajdonosok a lapostető szigetelés állapotáról, ehhez mindenképp szakemberekre van szükség. Ők meg tudják mondani, hogy milyen megoldásokra van szükség ahhoz, hogy a szigetelés később százszázalékban megfeleljen a kor követelményeinek.

javítással, felújítással sokat lehet tenni azért, hogy a lapostető szigetelés tartós maradhasson.

Megéri foglalkozni a lapostető állapotával, nyugodtan forduljon hozzánk az ellenőrzésért! Ügyfeleink számára rugalmas szolgáltatásokat kínálunk, amik keretein belül hatékonyan orvosoljuk a lapostetők hiányosságait. A fő cél az, hogy mindenki számára biztosítsuk az élhető, gazdaságosan fenntartható, biztonságos otthont.

Korszerű technológiák és minőségi alapanyagok felhasználásával történik meg a lapostető javítás, ami így ezután hosszú éveken át kiszolgálja az embereket. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről.

Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.