Egy ingatlanban fontos szerepe van a szigetelésnek, de egy családi ház esetében, ami egyik irányból sincsen más épületekkel körbevéve, még nagyobb a jelentősége. A tulajdonosoknak mindenképpen érdemes gondoskodniuk nem csak a homlokzat szigeteléséről, hanem a lapostető szigetelésről is. 

A fizika törvénye szerint a meleg levegő felfelé száll, ezért a lapostető szigetelés kulcsfontosságú a kellemes belső hőmérséklet megőrzésében. Hiába fűtünk egész nap folyamatosan, ha a tetőn át pillanatok alatt kiszökik a meleg. Ez nem csak a komfortérzetet csökkenti, hanem anyagilag is súlyos veszteséget okoz, ráadásul környezetvédelmi szempontból is káros. A lapostető szigetelést érdemes minél előbb beiktatni, de mindenképpen még a nagyobb hideg megérkezése előtt, hogy már felkészülten várhassuk a fagyokat. 

Ha kérdése van családi házak lapostető szigetelésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a 06 30 225 6743-as telefonszámon, ha szeretne időben gondoskodni az otthon melegéről! 

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.