A legtöbb ember tudja, hogy a tetőnek milyen fontos szerepe van az ingatlanok hőszigetelésében és a csapadék elleni védelmében. Ennek ellenére mégis nagyon sok házon rossz állapotú, elhanyagolt a tető, ami már régóta nem képes megfelelő mértékben betölteni a funkcióját. Gyakran előfordul, hogy a tulajdonosok tisztában vannak ezzel, de úgy gondolják, hogy a lapostető szigetelés egy nagyon költséges munka, amit nem tudnának finanszírozni. Azonban cégünk kedvező feltételekkel vállalja nem csak a lapostető szigetelést, hanem a cseréptető javítását, illetve felújítását is.

A fizika törvénye szerint a meleg levegő felfelé száll, ennek eredményeképp a hőveszteség nagyobb része a tetőn keresztül távozik otthonunkból. Ez hosszú távon rengeteg felesleges kiadást eredményez, hiszen hiába fűtünk, ha a meleg pillanatok alatt ki tud szökni. Azzal, hogyha ezt megakadályozzuk, akár jelentős összeget is megspórolhatunk, vagyis a lapostető szigeteléssel nem csak komfortosabbá varázsolhatjuk az ingatlant, hanem a kiadásokat is lecsökkenthetjük. Természetesen ez nem csak a lapostetők esetében igaz. A cseréptető javításával, illetve felújításával ugyanúgy érdemes foglalkozni. Az idei nyáron gyakoriak voltak a károkozó időjárási jelenségek, sokszor fordult elő jégeső, és a hatalmas mennyiségű, hirtelen lezúduló csapadékot időnként viharos szél kísérte. Ennek az időszaknak most egy időre vége, ezért a keletkezett hibák javítását mielőbb célszerű beiktatni. Bizonyos ponton túl már előnyösebb a cseréptető felújítását választani, mert így a teljes szerkezet megújul, erősebbé válik. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a lapostetők és a cseréptetők javításával kapcsolatban is, a szolgáltatásunk pedig kedvező áron és rövid határidővel elérhető.

Amennyiben kérdése van a lapostető szigeteléssel vagy a cseréptető felújítással kapcsolatban, ne habozzon, keressen minket bizalommal a 06 30 225 6743-as telefonszámon, vagy kérje ajánlatunkat a honlapunkon keresztül! Bővebb tájékoztatásért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, szívesen állnak rendelkezésére!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.