lapostető szigeteléssel érdemes minél hamarabb foglalkozni. Előzze meg a beázás okozta anyagi károkat, spóroljon, keressen minket bizalommal!

A beázás óriási károkat képes eredményezni. A helyreállítás jelentős összegeket felemészthet, elég csak a ház szerkezetének vagy a falak festésének javítására gondolni. A lapostetővel rendelkező épületek ebből a szempontból különösen nagy kockázatoknak vannak kitéve, hiszen a csapadék sokkal könnyebben megmarad a felületükön. Ahhoz, hogy az ingatlantulajdonosok elkerüljék a nagy kiadásokat, érdemes előrelátónak lenni, és, ha szükséges, foglalkozni a lapostető szigeteléssel.

A lapostető szigeteléssel biztosan jól járnak az ingatlantulajdonosok. Ha időben gondoskodnak a szigetelés rendbetételéről, nem csupán pénzt spórolhatnak, hanem energiát is, hiszen a különböző javítási feladatokhoz nem kell szakembereket keresni. Csapatunk minőségi, precíz munkát végez. A kivitelezés után ügyfeleink maximális biztonságban érezhetik magukat és a család kasszáját.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha ránk bízná a munkálatokat, keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.