Lapostető szigetelést és javítást vállalunk bitumenes lemezzel rövid határidőn belül, megfizethető áron, magas minőségben, garanciával – keressen minket!

A tető az időjárási viszontagságoknak leginkább kitett része az épületeknek, ezért érdemes rendszeresen ellenőrizni az állapotát és szükség esetén javítani vagy felújítani. Még a legmagasabb minőségben kivitelezett tető is megsérülhet jégeső vagy szélvihar által, de számolni kell azzal is, hogy idővel minden anyag öregszik és gyengül. Márpedig, ha a tető szigetelése megsérült, akkor a csapadék könnyen be tud jutni a szerkezetbe és visszafordíthatatlan károkat okoz benne. Szerencsére a lapostető szigetelés is rengeteg fejlődött az évek során, ezért mindenképp megéri kihasználni a modern technológiák előnyeit.

A bitumenes lapostető szigetelést régóta alkalmazzák, azonban napjainkban már sokkal magasabb minőségű lesz az eredmény és a kivitelezése is könnyebbé vált. Régen a megolvasztott bitument kannákkal hordták a helyére és ott próbálták egyenletesen szétönteni, majd csak ezután tették rá a bitumenpapírt. Ez idő- és energiaigényes volt, ráadásul egészségtelen is. Ma már szerencsére teljesen már technológiával oldható meg a bitumenes lapostető szigetelés. Napjainkban az előre legyártott bitumenes lemezeket kell a megfelelően előkészített felületre fektetni, miután lánghegesztővel felmelegítettük őket. Annak ellenére, hogy sokkal könnyebb és gyorsabb lett, a lapostető szigetelés ma is szakembert igénylő feladat, amit nem szerencsés házilag, gyakorlat nélkül végezni. Mindenképp érdemes egy olyan céget felkeresni, ami teljes körű szolgáltatást nyújt és szükség esetén a lapostető javításban is tud segíteni. Amennyiben Ön ilyen után kutat, a legjobb helyen jár, ugyanis mi magas minőségű szolgáltatást biztosítunk rövid határidőn belül, megfizethető áron.

Ha kérdése merült fel a lapostető javítással vagy szigeteléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.