Beázást tapasztalt a tetőn? Családi házat épít? Megbízhatóság és szakértelem jellemzi az általunk végzett tetőfedést, szigetelést, így kiváló eredményre számíthat. 

Egy családi ház vagy többlakásos épület kivitelezésénél összehangolt munkára van szükség. A tulajdonosok minél hamarabb szeretnének beköltözni, és a munkálatok alatt az időjárás is szerepet játszik. 

Vállalkozásunk szakemberei nagy tapasztalattal rendelkeznek, rövid időn belül elvállalják a kivitelezést, és biztos lehet a hibátlan tetőfedésben. Figyelembe vesszük a terveket, az igényeket, és alkalmazzuk a legújabb technológiákat. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, és modern eszközöket, módszereket alkalmazunk

Lapostető szigetelésével és építésével is foglalkozunk. Szolgáltatásunk teljes körű, mivel nem csak tetőfedést vállalunk, hanem javítási munkákat is

Ha beázást tapasztal, akkor érdemes minél hamarabb jelezni felénk, így megakadályozhatja, hogy további kár keletkezzen. Az elmaradt vagy hiányos szigetelést pótoljuk, és ellátjuk az egyéb teendőket is. Precíz munkavégzést követően a tető újra megfelelően ellátja a szerepét, nem fordulhat elő, hogy bejut a csapadék, emellett pedig költséghatékonyabb lesz az épület fenntartása. 

Ha felújítást tervez, akkor az időpont megbeszélése után helyszíni felmérést tartunk, és javaslatokkal látjuk el. Árajánlatot teszünk, és a megbeszéltek szerint újjá varázsoljuk a tetőt. 

Garázs, raktár, melléképület lapostető szigetelését egyaránt kérheti tőlünk. Az ács és bádogos munkákat összehangoltan végezzük, minden tetővel kapcsolatos teendőt profi módon teljesítünk.

Akár ingatlan kivitelezésére kerül sor, akár felújításra van szükség, forduljon hozzánk bizalommal! A lehető legjobb kezekben tudhatja a munkálatok precíz teljesítését. Minden részletre ügyelünk a tetőfedés során, és nagy odafigyeléssel végezzük a lapostető szigetelést. 

Ennek köszönhetően hosszú időn keresztül lesz védett az épülete, nem kell a szélsőséges időjárási viszontagságoktól, a nagy mennyiségű csapadéktól tartani. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk egyeztetni!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.