Ne várjon a lapostető szigeteléssel, javítással, hiszen a szerkezet jobban ki van téve a szélsőségeknek! Szakszerű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

A lapostető szerkezetek óriási igénybevételnek vannak kitéve. A hagyományos sátortetővel ellentétben ez esetben nem tud a lehullott csapadék könnyen távozni, megmarad a tetőn, így még inkább oda kell figyelni a szigetelés állapotára, és, ha szükséges, foglalkozni a javításával vagy pótlásával.

Az ingatlan állagmegőrzésével kapcsolatban halaszthatatlan teendő a lapostető javítása, szigetelése. Enélkül az épület veszít a kifogástalan állapotából, és előbb vagy utóbb más szerkezeti károk is felmerülhetnek, amik helyreállítása további plusz kiadásokkal járhat.

Egy szakszerűen kivitelezett, karbantartott lapostető szigetelés képes megakadályozni a nedvességszivárgást, ennek köszönhetően az ingatlan élhető és komfortos maradhat. Egy megfelelő szerkezeti állapotú, tiszta, száraz ingatlant sokkal könnyebb fenntartani. Az embert nem érhetik kellemetlen meglepetések a kiadások terén, és még időt, energiát sem emészthet fel a szakemberek felkutatása. 

Amennyiben Ön is problémát észlel, és odafigyelne az élhető otthon érdekében a lapostető javításra, szigetelésre, bátran fordulhat hozzánk! Csapatunk évek óta azzal foglalkozik, hogy az ügyfeleknek megfelelő segítséget nyújtson az ingatlanok állagmegóvásakor.

Munkánk leglényegesebb része a minőségi, követelményeknek megfelelő alapanyagok felhasználása. Rendkívül sok múlik ezen, tudjuk, hogy melyek azok a termékek, amelyek hosszú éveken át védelmet nyújtanak a nedvességgel szemben. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel, otthona biztonságos, gazdaságosan fenntartható lesz.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, körültekintően dolgozunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.