Lapostető-szigetelés rövid határidővel, kiváló minőségben, garanciával! Válasszon bennünket, ha eljön a felújítás ideje!

lapostető-szigetelés felújítására sajnos időről-időre sort kell keríteni, mert ellenkező esetben komoly károk származhatnak belőle. Az őszi-téli időszakban rárakódott szennyeződésektől a tavasz folyamán meg kell tisztítani a lapostetőt, majd gyakorlatilag minden négyzetcentiméterét ellenőrizni kell, és ha hibát találunk, azt ki kell javítani, különben beázásra számíthatunk.

Amikor a lapostető szigetelésén már túlságosan sok a javítás, és a tavaszi ellenőrzéskor számtalan hibát találunk, akkor nem marad más hátra, mint a teljes körű felújítás. Ez sajnos elkerülhetetlen, hiszen a foltozgatások csak ideiglenes megoldásnak tekinthetőek, és a környékükön hamarosan egyre több repedés jelenik majd meg, amelyeket már szinte lehetetlen lesz javítani.

Érdemes a lapostető-szigetelés felújítását, illetve cseréjét a tavaszi, illetve az őszi időszakra időzíteni, mivel ilyenkor a legkedvezőbb hozzá az időjárás. Természetesen az esős napokon nem célszerű a régi szigetelést újra cserélni, ám, ha száraz az idő, és nincs túl nagy hőség, a munka könnyen és viszonylag gyorsan elvégezhető, ami után sokáig nem lesz szükség új lapostető-szigetelésre.

Ehhez persze arra is szükség van, hogy az új lapostető-szigetelés a lehető legkorszerűbb technológiával készüljön, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, de a kedvező árat sem szabad félvállról venni. Lényeges azonban, hogy az ár nem mehet a minőség rovására, tehát ami gyanúsan olcsó, azt érdemesebb inkább elkerülni.

Fontos, hogy a lapostető-szigetelés cseréjét komoly tapasztalattal bíró, szakképzett és gyakorlott szakemberekre bízzuk, mivel csak így érhető el a lehető legjobb végeredmény. A csere a régi szigetelés eltávolításával indul, a födém esetleges hibáinak javításával folytatódik, majd az új hő- és vízszigetelés lefektetésével zárul.

Amennyiben a lapostető-szigetelés felújítása a cél, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.