Manapság több cég is foglalkozik lapostető szigetelésseltetőjavítással, tetőfedéssel. Sokan nem bízzák a véletlenre a szolgáltató kiválasztását, és olyan szakembereket keresnek, akik valóban profik, és kellő tapasztalattal rendelkeznek. Amennyiben Ön is megbízható, ügyfélközpontú vállalkozást szeretne találni, ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

Az Alapos Tetőfedő munkatársai komoly szakmai ismeretekkel rendelkeznek. A legjobb szakiskolákban végeztek, és több, mint 30 év gyakorlata áll mögöttük. Ez idő alatt számos referencia született, amik közül jó párat meg is tekinthet weboldalunkon. Vállalkozásunkat nem csupán a profi szakemberekért érdemes választani, hanem azért is, mert ingyenes kiszállást és ajánlat készítést biztosítunk. Ezen kívül több előnyben is részesülhet szolgáltatásaink igénybevételével. Nem spóroljuk ki a lapostető szigetelő és tetőfedő anyagokat, így a végeredmény strapabíró és időtálló. A munkánkra garanciát vállalunk, bármikor elérhetők vagyunk, hiszen telefonszámunk nem változik.

Teljeskörű szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy elégedett lesz. Az ajánlat elfogadása után igyekszünk minél korábbi időpontot leegyeztetni az ügyfelekkel, és szerződést is készítünk. A munkálatok befejeztével megtörténik az elszámolás és még a takarításról, törmelék elszállításról sem feledkezünk meg. Ha ránk bízná a lapostető szigetelést, javítást, vagy tetőfedést, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.