Sérült a tető szigetelése? Szakembert keres a cseréptető javításához? Hozzáértő szakembereink elvégzik a lapostető szigetelését, és ellátnak más feladatokat is. 

Az épületek külső védelmét a szigetelés látja el. A tető szigetelésének óriási jelentősége van, mivel ennek hiányában beázás keletkezhet, ami károkat okozhat. Cégünk munkatársai azokat a munkafolyamatokat végzik el, amelyek biztosítják az épület megóvását

Nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, rendszeresen vállalnak lapostető szigetelést és cseréptető javítást. Kiváló minőségű anyagokat használnak fel, és precízen, hibátlanul dolgoznak. A felmérés és az árajánlat elkészítése ingyenes, ami nagy segítség az ügyfelek számára. 

A jelenlegi szélsőséges időjárás miatt egyre több tetőt ér káresemény, aminek a helyreállítási feladataival megbízhat bennünket. A modern technológia alkalmazásával rövidebb idő alatt megbízható megoldások lehetségesek, amelyeket mi is választunk. 

Ha beázást tapasztal, ne halogassa az ellenőrzést, és kérje a szolgáltatásunkat! A lehető legkorábbi időpontban megkeressük, és megszüntetjük a beázást. 

A régebbi építésű épületeknél előfordulhat a szigetelés hiánya, vagy az anyagok károsodása, ami elengedhetetlenné teszi a felújítást. Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek, és jól ismerik a különböző tetőfedésben használt anyagok tulajdonságait, ami megkönnyíti a munkát. 

Nem csak lapostető szigetelést végzünk, hanem pala- és zsindelytető javításával is foglalkozunk, de a cseréptetőnél előforduló hibákat, beázásokat is helyreállítjuk. Társasházak, családi házak, raktárak, melléképületek és más létesítmények tetőszerkezetének javítását egyaránt ránk bízhatja.

Alaposan lesz a tető fedve, és a lapostető szigetelve, ha cégünket választja. Korszerű anyagokkal és módszerekkel dolgozunk, igyekszünk a kérésének a lehető legrövidebb időn belül eleget tenni. Tekintse meg a referenciáinkat, és olvasson bővebben a tevékenységünkről! Keressen bennünket bizalommal, és ossza meg egyéni igényeit!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.