Felújítja az ingatlanát, vagy építkezik? Beázik az épület, ezért gyors megoldásra van szükség? Bízza a lapostető szigetelést tapasztalt szakembereinkre! 

A társasházak kivitelezésénél gyakran alkalmazzák a lapostető építését. Fontos, hogy megfelelő szigeteléssel legyen ellátva a tető, mivel csak így akadályozható meg a beázás

Szakembereink kiváló minőségű anyagokkal dolgoznak, és precíz munkát végeznek. Az új technológiával készült lapostető szigetelés lehetővé teszi az energiafelhasználás csökkentését, így alacsonyabbak lesznek a fenntartási költségek. 

Ha sérülést vagy beázást tapasztal, akkor a lehető legrövidebb időn belül keressen fel bennünket! A javítással megelőzheti a további problémákat, és a teljes cserét. 

Napjainkban egyre gyakoribb, hogy családi háznál lapostetőt építenek, ami több előnnyel jár. Ha Ön is emellett dönt a tervezésnél, akkor vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, és rendelje meg a szükséges munkákat! Ingyenes kiszállást és ajánlatkészítést vállalunk, a megbeszélt időpontban hibátlanul ellátjuk a feladatot. 

Munkatársaink elvégzik az ipari létesítmények lapostető szigetelését is, ahol nagyobb felületek védelmére van szükség. A raktárak, a telephelyek esetében szintén lényeges ez a munka, mivel az értékes gépek, vagyontárgyak, árukészlet károsodhat a beázás miatt. A tetőszerkezet állapota is csak úgy óvható meg, ha megfelelő a szigetelés. 

Az irodaházak fűtési költségeit jelentős mértékben meghatározza a tető minősége, ezért érdemes a szolgáltatásunkat igénybe venni.

Ha házfelújítást tervez, akkor mindenképp gondoljon a lapostető szigetelésre is, ami több szempontból előnyös, védi az ingatlan állapotát! Szakembereink rendszeresen dolgoznak garázsok és műhelyek tulajdonosainál is. Fontos az itt tárolt autók, szerszámok, és egyéb berendezések megóvása, ezért célszerű a megfelelő szigetelésre gondolni.

Biztonságban töltheti a mindennapjait, kisebb összegből tarthatja fenn az ingatlanát, és nem károsodnak az értékei, ha hozzánk fordul a megrendelésével. Kérje a lapostető szigetelést, amit kedvező áron, rövid határidővel vállalunk! Keressen bennünket bizalommal!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.