Lapostető szigetelés rövid határidő alatt, megfizethető áron, szakszerűen, tartósan. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy megelőzhesse a tavaszi beázást!

A tavasz és a nyár eleje a gyorsan kialakuló, hirtelen nagy mennyiségű csapadékot lezúdító felhőszakadások szezonja. Sajnos egy-egy erősebb góc sok problémát okozhat a növényekben és az épületekben egyaránt. Annak érdekében, hogy minimalizáljuk a károkat, érdemes felkészülten várnunk a szezont: ha beteg, meggyengült fa van a kertünkben, azt vágjuk ki, gondoskodjunk az elszáradt gallyak eltávolításáról, illetve nézzük meg azt is, hogy milyen állapotban van a tető. Ha a lapostetőn azt látjuk, hogy sérült, itt-ott fel van válva, hiányoznak belőle darabok, akkor mielőbb iktassuk be a lapostető szigetelést!

A lapostető szigetelés, ha megfelelően van kivitelezve és teljesen ép, akkor hatékonyan megvédi az ingatlan szerkezetét még akkor is, ha hirtelen zúdul rá nagy mennyiségű csapadék, ami nehezen tud elfolyni. Az olyan tetőknél, amiknél a lapostető szigetelés már elkezdett felválni, egy viharos kifutószéllel járó zivatar komoly kárt okozhat. Az erős széllökés tovább bontja a tetőt, és idővel teljesen le is tépheti, az ingatlan beázást okozva. Ezért, ha problémát, sérülést észlelünk, akkor érdemes minél előbb, még a szezon előtt beiktatni a lapostető szigetelést, megelőzve ezzel a súlyos anyagi károkat. A művelet ugyan egy nagyobb kiadást jelent, viszont ez egyszeri és hosszú távon adhat megnyugvást, nem kell tartani attól, hogy a közelgő vihar miatt beázik-e majd a lakás vagy sem. A lapostető szigetelés visszahozza az árát, hiszen rengeteg javítás előzhető meg vele.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a lapostető szigetelés terén, és a legmodernebb technikával dolgozunk a tartós eredmény érdekében. Áraink megfizethetőek és rövid határidő alatt elvégezzük a ránk bízott munkát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a lapostető szigeteléssel kapcsolatos bővebb információkért! Kérje ajánlatunkat, hogy mielőbb megkezdhessük a kivitelezést!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.