Jön a tél, a tetőjavítást érdemes mielőbb beiktatni! Keressen minket, cégünk rövid határidőn belül elvégzi a feladatot, legyen az tetőjavítás vagy fedés!

Gyakran tapasztaljuk, hogy sokan csak akkor kezdenek foglalkozni a tetővel, amikor az már annyira rossz állapotban van, hogy nem képes megfelelően betölteni a funkcióját és a lakás beázik. Ez azonban több okból kifolyólag is megemeli a költségeket, ráadásul váratlan, általában nagyobb összeggel terheli meg a családi kasszát.

A legjobb, ha amint észleltük a tetőn a sérülést, vagy azt tapasztaljuk, hogy már nem hőszigetel olyan jól, azonnal szakembert hívunk. Egy kisebb sérülés jelentőségét sokan elbagatellizálják, mondván, nem olyan nagy a hiba, de sajnos pontosan emiatt lesz „bolhából elefánt”. Egy kisebb tetőhibát könnyen tovább bont a szél, és bekövetkezik a lakás beázása, ráadásul így a tetőjavítás ára is egyből a többszörösére nőhet.

Kétségtelen, hogy a kisebb hibák javításának is van költsége, azonban ez meg sem közelíti azt, ha esetleg teljes felújításra vagy komplett tetőfedésre van szükség, ráadásul, ha túl sokáig vár, akkor a beázás okozta károkkal is számolnia kell.

Ha hirtelen van szükség megoldásra, mert ázik a lakás, akkor nincs idő megkeresni a legjobb kivitelezőt sem, nincs idő átgondolt tervezésre és a különféle technikák átbeszélésére, így egyáltalán nem biztos, hogy a végeredmény olyan lesz, amilyenre számított. Érdemes tehát mielőbb konzultálni szakemberrel, részletes árajánlatot kérni és a költségek ismeretében a lehető leghamarabb beiktatni a tetőjavítást.

Sokan azzal indokolják a tető karbantartásának halogatását, hogy mindig valami másra kell a pénz. Szobafestés, iskolakezdés, nyaralás, síelés: mind fontosak, de ha beázik a lakás, akkor hirtelen, kényszerből kell majd lemondani még több dologról!

Amennyiben úgy döntött, hogy beiktatja a lapos- vagy cseréptető javítását, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Kérje ajánlatunkat, ha pedig kérdése merült fel, keresse bátran munkatársainkat!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.