Kárt okozott a vihar a tetőben? Beázást tapasztalt? Szakembereink rövid időn belül elvégzik a szükséges tető javítási munkálatokat. 

Egy új tetőszerkezet hosszú időn keresztül ellátja a feladatát, védi a házat a csapadéktól, a széltől, a hidegtől és a melegtől. Egy régebben épült ingatlannál előfordulhat, hogy valamilyen sérülés vagy hiányosság miatt szükség van a tető javítására. Ha használt házat vásárol, és nem ismeri a tető rejtett hibáit, akkor a legjobb megoldás, ha elhívja tapasztalt szakembereinket, akik felmérik az állapotot, majd megoldják a felmerült problémákat. 

A szélsőséges időjárási viszontagságok miatt rongálódhat a tető, és azonnali helyreállításra lehet szükség. A tető beázás javítása során elengedhetetlen a gyors és precíz munkavégzés

Könnyen felveheti velünk a kapcsolatot, ezt követően helyszíni szemlét tartunk, felmérjük, hogy milyen feladatok ellátása elengedhetetlen, és árajánlatot nyújtunk. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, és az Ön igénye szerint teljesítjük a feladatokat. A tető újra hibátlan lesz, megfelelően betöltheti a szerepét, a lakók pedig élvezhetik a biztonságot. 

Az évek során többféle kivitelezést, és számos javítást végeztünk. Ismerjük a cserép, a pala, a zsindely típusait, amelyeket rendszeresen használunk fel, és gyakran dolgozunk lemezekkel is. 

A nyílászárók és a kémények körüli teendőket is ellátjuk precízen, valamint segítséget nyújtunk a szigeteléshez. A lakóházak mellett vállaljuk az intézmények és egyéb létesítmények tetőinek javítását is. 

Ha lapostetővel van probléma, hívjon bennünket, és szakembereink rövid időn belül megkeresik. Egész évben rendelkezésre állunk, szolgáltatásunkat bármikor elérheti. 

Ha felújítást végez, kérje előzetes véleményünket, és tervezze be a tető állapotának javítását is, így megelőzheti a későbbi károkat! Amennyiben beázást tapasztal, azonnal jelezze, mivel minél hamarabb megtörténik a helyreállítás, annál kisebb lesz az egyéb következmény! Ha pedig elöregedett a tető, vagy másféle anyagból szeretne fedést, akkor szakembereink segítségével gördülékenyen megvalósíthatja a terveit. 

Nem csak javító munkákat vállalunk, hanem teljes tetőszerkezet építést is. Keressen bennünket bizalommal, hogy minél hamarabb sor kerüljön a helyszíni felmérésre! 

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.