Beázott az ingatlana? Nem látja el megfelelően a feladatát a tetőszerkezet? Szakembereinkre bízva a tető javítását szembeszállhat a szélsőséges időjárással.

A lakóházak és a különböző létesítmények épületeinek tetőszerkezete nagyon változatos. Nem csak a tető formája, magassága, hanem a felhasznált anyagok is különbözőek

A családi házak főépületeit általában cseréppel vagy zsindellyel fedik be, a melléképületeknél és az ipari létesítményeknél pedig leginkább a lapostetős kivitelezést választják. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a cseréptető javítása, valamint a pala- és zsindelytető javítása területén is. Előfordul, hogy a szerkezet nem látja el a feladatát, ilyenkor érdemes szakembert hívni, aki átvizsgálja a tetőt, és megteszi a szükséges javaslatokat. 

Ha bennünket bíz meg, rövid időn belül megkeressük, elvégezzük a felmérést, majd ismertetjük a teendőket, és árajánlatot teszünk. A munka elvégzése során figyelembe vesszük az igényeket, és megtörténik a tető javítása

Ha beázást tapasztal, akkor ne várjon, kérje a segítségünket! Az időjárás változásai miatt nem csak a téli hideg és a havazás idején, hanem az év közben bármikor jelentkező esőzés miatt fontos, hogy megfelelően karbantartott tetővel legyen az épület fedve

Egy erős beázás komoly gondokat okozhat, nem csak az ingatlan állapotában, hanem a vagyontárgyakban is. A házakat a tető védi meg a csapadéktól, és biztosítja, hogy az épületben lévő hőmérséklet bent maradjon. Lényeges a szigetelés is, mivel ez akadályozza meg, hogy a meleg kijusson a helyiségbe a fűtés idején. 

A vihar nagy károkat idézhet elő, leeshetnek, eltörhetnek a cserepek, mozdulhat a pala, sérülhet a tető. Tapasztalattal vállaljuk a helyreállítási munkákat, biztos lehet benne, hogy a munkálatok után hibátlan lesz a tetőfedés, és jól funkcionál a szerkezet. A lemezből készült területek pótlását és megújítását is a munkatársainkra bízhatja. 

Nem csak a gyors javítások precíz elvégzése miatt fordulhat hozzánk, hanem a tető teljes felújításával is. Ha régi az ingatlana, és szeretné karbantartani, akkor kérje a tanácsunkat, és az alapos tetőfedést! 

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.