A tető javításból a tető, az ingatlan és annak tulajdonosa is profitál. Nem érdemes tehát túl sokat halogatni a szakember megbízását.

A tető az ingatlan egyik kényes pontja. A rossz állapotú tető, a hiányos tetőfedés mind egy irányba mutat, az ingatlan értékének és az állapotának a romlása felé. A tetőt leggyakrabban viharkár éri, a nagy erejű szél, a házra dőlő fa vagy oszlop valamilyen mértékben tönkreteszi a tetőfedést.

A cserepek sem örök életűek

A leggyakoribb tetőfedő anyagok egyike a cserép, habár ezzel az alapanyaggal gyakran alakulnak ki problémák. A cserepeknek megvan a maguk súlya, méghozzá nagyobb, mint például a palának. Ennek következtében egy idő után a cserepek súlya a tető szerkezetére negatív hatást gyakorol. Főleg a régi építésű házaknál tapasztalható, hogy a cserepek miatt megroggyant a tetőszerkezet, ezért azt javítani kell.

A korosabb cserepeken megmutatkoznak az idő jelei. Hajlamosak töredezni, könnyebben megsérülnek vagy az is előfordulhat, hogy elmozdulnak a helyükről. Az elmozdult, törött cserepek mellett a tető könnyen be is ázhat. Itt jön képbe a tetőjavítással foglalkozó szakember véleménye. Egy alapos állapotfelmérést követően tanácsot tud adni a megrendelőnek, hogy elegendő e a cseréptető javítás vagy inkább egy részleges vagy teljes felújítás éri meg a tető megmentése érdekében. Amennyiben a tető héjazata még kielégítő állapotú, a javítással is lehet próbálkozni.

A cseréptető javítás vagy felújítás árát tekintve, száz ezres nagyságrendű költségekkel kell számolnia az ingatlan tulajdonosának. A végső összeget megéri rászánni a tetőre, mert a további károk helyrehozatala valószínűleg borsosabb árban történik.

A tetőfedéssel, teljes vagy részleges felújítással és javítással kapcsolatos szolgáltatásaink mindenkinek a rendelkezésére állnak, aki szeretné az ingatlana tetejét újra kifogástalan állapotban tudni. A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, érdemes felvenni velünk a kapcsolatot és ezt követően hamarosan küldjük Önnek az ajánlatunkat!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.