Tetőjavítás és fedés körültekintően, szakszerűen. A tartós, igényes végeredmény érdekében bízza csapatunkra a munkálatokat, keressen minket!

tetőfedés kivitelezését vagy javítását nem lehet a véletlenre bízni. Ahhoz, hogy az elkészült szerkezet maximális védelmet nyújtson minden káros tényezővel szemben, és hosszú éveken át ki tudja szolgálni az épületben élőket, szakszerű, pontos munkavégzésre van szükség.

tetőjavítással, fedéssel kapcsolatban csapatunk ezt maximálisan biztosítani tudja! Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk a területen, tudjuk, hogy mire van szükség a kifogástalan végeredményhez. A technikák mellett nagy gondot fordítunk az alapanyagok kiválasztására is, hiszen ezek szintén kulcsfontosságú szerepet töltenek be a tartósság szempontjából. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, megbízható, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és referenciáinkról is láthat fotókat. A korrekt árakról sem feledkezünk meg! Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.