Tetőcserét tervez? Szükség van a szigetelés pótlására? Tájékozódjon a tetőfedő árakról, és vegye igénybe a szolgáltatásunkat kedvező feltételek mellett!

Napjainkban is sok ember építkezik. Szolgáltatóhelyeket és ipari létesítményeket szintén folyamatosan hoznak létre. A kivitelezési munkák közül az egyik legfontosabb a tetőszerkezet elkészítése, és a tetőfedés.

Több lehetőség közül lehet választani, így minden terv megvalósítható. Szakembereink nagy tapasztalattal és tudással rendelkeznek, rövid határidővel vállalják a munkát. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával, magas szintű szaktudással végezzük el a feladatokat, és olyan tető lesz az ingatlanon, ami a legmegfelelőbb. Nem csak a küllemmel lesz megelégedve, hanem a szigeteléssel, a bádogozással, és a szükséges ács munkálatokkal is.

A tetőfedő árakról tájékozódhat, ha megkeres bennünket. Gyakorlott szakembereink teljesítik a kéréseket, és javaslatokkal is ellátják. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tető kifogástalan állapotban, sokáig ellássa a feladatát.

Ha már régi az ingatlan, szeretné pótolni a hiányosságokat, vagy tető javítására van szükség, akkor rendelje meg a munkát tőlünk, és megkeressük Önt a megbeszélt időpontban! Nem csak új tetők építésével foglalkozunk, hanem vállalunk helyreállítási teendőket is.

A szélsőséges időjárás gyakran okozhat különböző sérüléseket a tetőn, aminek következménye beázás lehet. Ebben az esetben is várjuk a megkeresést, elvégezzük a helyszíni szemlét, ellenőrizzük a tető állapotát, majd szakembereink megszüntetik a problémákat.

Érdemes még a hideg hónapok előtt kérni a precíz, időtálló munkákat, így teljesen felkészülten, ép tetővel, hibátlan szigeteléssel várhatja a telet. Ha szeretné az épület állapotát, a beltéri helyiségekben található értékeket megóvni, és igyekszik a költséghatékony fenntartásról gondoskodni, akkor tanácsos a tető állapotára nagy figyelmet fordítani.

Olvasson bővebben a tevékenységünkről, és keressen bennünket bizalommal! Kérje a felmérést, hogy ennek alapján tudja, mire számíthat a tetőfedő árakat illetően!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.