Új tetőt épít, és szakembert keres? Szeretné a beázást megszüntetni? A tél beköszönte előtt célszerű a tetőfedést és a javítást tapasztalt szakembereinkre bízni.

Az épületek védelmét a tető látja el, valamint a kiépített csatornázás, vízelvezető rendszer. A tető szerkezetét sokféle módon lehet kialakítani. A közintézmények, a szolgáltatóhelyek, és a lakóházak tetőfedésénél lényeges szempont a látvány, ezért gyakran különleges, összetett kivitelezésre is sor kerül.

Az ipari létesítmények, a bevásárlóközpontok esetében pedig törekednek az egyszerűbb megoldásokra. A raktárak, a melléképületek és a garázsok esetében szinte mindig lapostetőt építenek, ami napjainkban egyre inkább népszerű.

Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek mindegyik változat kivitelezésében, a legújabb technológiát alkalmazzuk. Az ács és bádogos munka során együttműködésre van szükség, így összehangoltan lehet a feladatokat elvégezni. Ez gyorsabb és kifogástalan eredménnyel jár.

Felkészülten vállaljuk a lakóházak és más épületek tetőfedését is, valamint a csapadékelvezetéssel kapcsolatos teendők ellátását. Szükség esetén javaslatokkal látjuk el a jobb tervezés és megvalósítás érdekében.

Kiváló munkára számíthat, és a tervezett időpontban elkészül a tető. A tetőablakok, a kibúvók beépítésénél, a kéményeknél hibátlan illesztésekkel és szigeteléssel akadályozzuk meg, hogy beázás történjen.

Az általunk készített szerkezetek hosszú időn keresztül látják el megfelelően a feladatukat. Ha korszerűsíteni, újítani szeretne, vagy lecserélné a régi tetőt, akkor is érdemes a szolgáltatásunkat igénybe venni.

Abban az esetben is számíthat ránk, ha tetőjavításra van szükség. Ha hiányos a szigetelése, vagy beázást tapasztal, akkor azonnal jelezze, és szakembereink megkeresik rövid időn belül!Megállapítják a probléma okát, majd elvégzik a teendőket.

Bízza ránk a tetőfedést és a tetőjavítást az alapos munkavégzés érdekében! Kiváló minőségű anyagokkal, korszerű eszközökkel és módszerekkel teszünk eleget a kérésének. Lépjen velünk kapcsolatba, és ossza meg egyéni igényeit!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.