Tetőfedés, javítás még a csapadékosabb időszakok előtt. Ne várja meg a nagyobb kárt, keressen minket, és szakszerű segítséget nyújtunk!

Bizonyos tetőszerkezetek állapotuk miatt komoly kockázatokat jelenthetnek az őszi és téli időszakban. A csapadék további károkat okozhat, amik helyreállításáért igen mélyen kellene a pénztárcába nyúlni. Nem érdemes megvárni ezt, hiszen az anyagiak mellett a körülmények miatt sem szerencsés tovább halogatni a munkálatokat. A tél közepén igen kellemetlen foglalkozni a tetőjavítással. Amennyiben Ön sem szeretne várni, és szüksége lenne gyakorlott szakemberekre, forduljon hozzánk bizalommal!

Csapatunknak kellő tapasztalata, gyakorlata van a tetőfedésben, javításban. Munkánk által Önnek nem lehetnek kellemetlenségei az elkövetkezendő időszakban, körültekintően dolgozunk, a tetőszerkezetek teljesen biztonságosak lesznek, amik képesek lesznek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A megbízható szerkezet megfelelő védelmet nyújt a csapadékkal szemben, ezáltal az őszi és téli szezon gond nélkül, stresszmentesen telhet. A tetőjavítást, fedést rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Igyekszünk minél hamarabb rendelkezésre állni, így Önnek nem kell sokáig kompromisszumot kötnie a kialakult helyzettel. Munkánk minőségét a felhasznált alapanyagok is meghatározzák. Kizárólag a legjobb termékekkel dolgozunk, amik szintén garantálják a tartósságot, színvonalas kivitelezést. Biztos lehet abban, hogy elégedett lesz a munkánkkal, megéri bennünket választani a javításhoz, tetőfedéshez.

Keressen bennünket bátran a tetőjavításhoz, fedéshez, és rengeteg pénzt spórolhat meg! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. A munkálatokat korrekt árakon vállaljuk, itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű kivitelezésért. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.