Legyen szó tetőfedésről, javításról vagy lapostető szigetelésről, sok ügyfelünk érdeklődik a munkálatok menetéről. Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat például tetőjavításhoz, szigeteléshez, és előzetesen tájékozódna a részletekről, itt a lehetőség, hogy megtudja a legfontosabb tudnivalókat!

A megrendelőkkel először időpontot beszélünk meg a helyszíni felméréshez. Kimegyünk a megadott a címre, majd felmérjük a tető állapotát, ezután pedig egyeztetjük a részleteket az ügyfelekkel. A megrendelők a helyszínen elmondják az elképzeléseiket, igényeiket a felújítással vagy tetőjavítással kapcsolatban. A megbeszélés után ajánlatot adunk, aminek elfogadását a munka elvégzése követi a rögzített napon. A felmérések alatt gyakran előfordul, hogy nekünk kell feltárni és megtalálni a hibákat, beázásokat. Ez esetben tanácsot is adunk az ügyfeleknek, például, hogy elegendő lesz egy tetőjavítás vagy már inkább a felújítással kell foglalkozni. Igyekszünk többféle megoldásra is ajánlatot adni, úgy, hogy közben figyelembe vesszük a megrendelők anyagi lehetőségeit, kívánságait. Ma már sokféle szigetelő és tetőfedő anyag létezik a piacon, és a minőségük is eltér egymástól, így az árak sem egyformák. Ezzel mindenképp számolni kell a tetőfedés, szigetelés vagy javítás során. Természetesen mindegyik típusnak elmondjuk előnyét, hátrányát, várható élettartamát. Ajánlatunkat rövid időn belül elkészítjük és továbbítjuk a megrendelőnek, amit az elfogadás után írásban is rögzítünk. Minden egyes ügyfelünknek biztosítjuk az ingyenes felmérést és a garanciát az elvégzett munkáinkra.

A minőségi, tartós végeredmény érdekében bízza ránk a munkálatokat! Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk. Weboldalunkon korábbi referenciáinkat is meg tudja tekinteni, így előzetesen Ön is meggyőződhet arról, hogy kiváló munkát végzünk a javítások, felújítások során. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy helyszíni felméréshez időpontot egyeztetne, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.