Tetőfedésttetőfelújítást vállalunk kedvező feltételekkel családi házakhoz – forduljon hozzánk bizalommal, ha a tető nem bírta a szélsőséges időjárást!

Az elmúlt hetekben sajnos sok helyen voltak nagy erejű viharok, felhőszakadások, amelyek jégesővel és viharos, sőt, olykor orkán erejű széllökésekkel jártak. Az ilyen szélsőséges időjárás könnyen kárt tesz a tetőszerkezetben, ezért a veszély elmúltával érdemes ellenőrizni, hogy minden rendben van-e. Ha hibát tapasztalunk, akkor pedig célszerű mielőbb gondoskodni a tetőfedésről, illetve tetőfelújításról, mert a sérült szerkezetben már egy kisebb eső vagy szél is még nagyobb problémát okozhat.

A nagyméretű jég és a rendkívül erős szél még a legszakszerűbben elkészített tetőben is kárt tehet. Ennek megoldása azért is sürgős, mert ha a víz bejut a szerkezetbe, annak súlyos következményei lehetnek, ráadásul idővel az egész ingatlan beázhat. Ha egy nagyobb vihar után azt gyanítjuk, hogy gond lehet a tetővel, akkor a veszély elmúltával érdemes felmenni és megnézni, hogy valóban megsérült-e. Ha úgy látjuk, hogy igen, akkor hívjunk szakembert!

tetőfedés, illetve a tetőfelújítás mindenképpen olyan feladat, amit hozzáértőre kell bízni. Egyrészt a munka veszélyeket is rejthet magában, másrészt pedig olyan megoldásra van szükség, ami hosszú távon is megállja majd a helyét. Fontos, hogy a szakember rövid határidővel dolgozzon, hogy megelőzzük a probléma súlyosbodását, de természetesen tetőfelújítás ára is lényeges szempont. Cégünk régóta foglalkozik ezzel a területtel, így nagy tapasztalattal rendelkezünk panelek, ipari létesítmények, valamint családi házak tetőfedésében és -felújításában is. Amennyiben megbízható megoldást keres a vihar nyomainak eltüntetéséhez, érdemes velünk felvennie a kapcsolatot!

Forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért a tetőfelújítással kapcsolatban, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és válaszolnak minden kérdésére! Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy minél előbb megkezdhessük a munkálatokat!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.