tetőfelújításnak köszönhetően nem csak a beázástól búcsúzhatunk el, hanem attól is, hogy a lakás belső hőmérsékletét túlzottan befolyásolja az időjárás.

Sokat lehet hallani arról, hogy mennyire fontos otthonunk jó hőszigetelése. Ahhoz azonban, hogy ez valóban tökéletes legyen, nem elég a homlokzattal foglalkozni, ugyanis legalább ilyen fontos a tetőjavítás, illetve szükség esetén a tetőfelújítás is. Az utóbbi időszakban sok panelházban került erre sor, de annak sem szabad lemondania a tetőfelújítással járó előnyökről, aki családi házban lakik.

Természetesen az újépítésű, illetve a néhány évvel ezelőtt épített ingatlanokban még valószínűleg teljesen jó állapotú a tető, és maximum néhány kisebb tetőjavítási munkára van szükség. Egy-egy kisebb hiba miatt nem éri meg a teljes szerkezetet felújítani, de a régebbi épületeknél sajnos gyakori, hogy nincs más megoldás. Idővel annyi sérülés keletkezik ugyanis a tetőn, amiknek a külön-külön történő kijavítása közel akkora munka és kiadás lenne, mint a teljes felújítás. Ilyenkor nem szabad sokáig habozni, mert a beszivárgó víz könnyen még tovább rontja a szerkezet állapotát. A tetőfelújítást érdemes mielőbb elvégeztetni a családi házakon is, de a tavasz kifejezetten ideális időpont erre a munkára, hiszen így nyáron már élvezhetjük majd a jól szigetelő tető előnyeit és nem kell tartanunk attól sem, hogy egy nyári felhőszakadáskor be fog ázni a ház. Természetesen fontos, hogy egy megbízható, korszerű technológiával és megfizethető áron dolgozó céget találjunk hozzá. Ha Ön éppen ilyet keres, jó helyen jár, ugyanis az Alapos Tetőfedő-re mindenben számíthat! Cégünk vállalja a családi házak tetőjavítását, de szükség esetén a teljes tetőfelújítást is. A szolgáltatást kiváló ár-érték arányban végezzük, így Ügyfeleink súlyos anyagi teher nélkül újíttathatják fel a tetőt.

Amennyiben kérdése merült fel a fentiekkel kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni a tetőfelújításra, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.