Tetőjavítás rövid határidőn belül, megfizethető áron, korszerű technológiával, magas színvonalon, beázás esetén is!

A tető beázása rendkívül kellemetlen jelenség, amit mielőbb orvosolni kell, hiszen minél tovább húzódik a probléma megoldása, annál nagyobb károkat okoz a víz a lakásban. A nedves falakon ugyanis akár pár nap alatt is megjelenhet a penész, de bizonyára senki nem örül annak sem, ha “csupán” a vakolat repedezik meg, a festés lesz foltos vagy a tapéta válik csúnyává. A tetőjavítást minél előbb érdemes beiktatni, hogy meg lehessen előzni a további beázást, és el lehessen kezdeni a keletkezett hibák kijavítását.

A beázást az esetek többségében nem úgy kell elképzelni, hogy szó szerint folyik a víz a mennyezetből, általában inkább a vakolaton megjelenő csúnya foltok árulkodnak róla. Ennek többféle oka lehet: egyrészt megsérülhetett a szigetelés, például jégeső vagy szélvihar által, másrészt viszont a szerkezet elöregedése is okozhat beázást. Azonban, ha már ilyen egyértelmű jelei vannak a hibának, akkor nem szabad tovább halogatni a tetőjavítást. A tetőjavítással általában hosszú időre megoldható a probléma, de nagyon súlyos gondok esetén szükség lehet a tető teljes felújítására is. Mindenképp kérjük ki szakember véleményét, aki megvizsgálja az egész szerkezetet, és aki segít eldönteni, hogy elégséges-e a tetőjavítás, vagy már jobban megéri inkább a felújítás mellett dönteni. Sok múlhat az időn, ezért érdemes olyan céget keresni, ami gyorsan tudja biztosítani a tetőjavítást. Ha pont ilyen után kutat, jó helyen jár, ugyanis mi rövid időn belül orvosoljuk a gondot, modern technológiával és megfizethető áron! Ha minket hív, búcsút mondhat a beázásnak és a tetőhibáknak, méghozzá gyorsan.

Amennyiben szeretne részletes tájékoztatást kérni a tetőjavítással kapcsolatban, cselekedjen mihamarabb, keressen minket bizalommal akár még ma, a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére, és adnak bővebb felvilágosítást a szolgáltatásról.

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.