Mivel egyre hűvösebb az idő, és még csak most kezdődik majd az igazán hideg, ezért érdemes egy kicsit azzal foglalkoznunk, hogy otthonunkat felkészítsük a szezonra. Ellenőrizzük le a nyílászárókat, nézzük meg, hogy nem sérült-e a szigetelés, de ne feledkezzünk meg a tetőfedés ellenőrzéséről sem, és szükség esetén mielőbb iktassuk be a tetőjavítást

tetőjavítás nem csak hőszigetelési szempontból tölt be kulcsfontosságú szerepet, hanem a nedvesség elleni védekezésben is elengedhetetlen. Sajnos az esőnek, illetve hónak csak egy kis rés is elég ahhoz, hogy beszivárogjon a szerkezetbe, ahol komoly problémákat okoz. A legegyszerűbb mindig a megelőzés, és ez ebben az esetben sincs másképp. A tetőjavítást még az előtt érdemes beiktatni, hogy még súlyosabbá válna a probléma. Cégünk régóta foglalkozik tetőfedéssel, és kedvező áron vállaljuk az idők során keletkezett hibák kijavítását is. 

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal a 06 30 225 6743 -as telefonszámon a részletekért! 

Alapos Tetőfedő 06 30 225 6743 belasandor64@gmail.com Lapostető szigetelése, valamint cserép, zsindely és palatetők javítása-felújítása ingyenes kiszállással és felméréssel Budapesten. logo 1182 Budapest, Aranyeső u 8.